BRZA PRETRAGA
-------------------------------------------
Ja sam
Grad
Religija
Od do godina
                     
NovostiArhiva vijesti
Za sve alkemičare ljubavi

Nemoj se prepustiti svojim strahovima, inače nećeš moći progovoriti svome srcu. Reci svom srcu da je strah od patnje gori od patnje same. I da ni jedno srce nije patilo kada je u potrazi za ...


Evo ti srce na dlanu

Ljubav je kada ti je sreća voljene osobe važnija od tvoje. Ali nije to lako pokazati čak i kada se usudiš. ...

Uvjeti za korištenje stranica Dvoje

Ljubazno vas molimo pročitajte tekst u cijelosti kako bi se upoznali s pravilima korištenja i zakonskim ograničenjima koja  morate poštovati u vašem interesu i interesu svih drugih korisnika.  Ako ispunjavate postavljene uvjete i ako se  slažete sa svim pravilima registrirajte se  na našoj stranici.  Zadržavamo pravo promjeniti uvjete korištenja, izvršiti promjene funkcionalnosti bilo koje stranice, uključujući ukidanje bilo kakvog sadržaja ili mogućnosti, kao i  dodavanje novih opcija u bilo kom trenutku, pri čemu ćete pravodobno biti obaviješteni putem naslovnice i elektronske pošte. Zadržavamo pravo da vas u bilo kom trenutku kontaktiramo na e-mail adresu koju ste unijeli prilikom prijavljivanja kod nas.

 1. Dvoje je stranica namijenjena punoljetnim, heteroseksualnim osobama. Morate imati najmanje 18 godina da bi ste se registrirali na stranici, te biti poslovno sposobni, odnosno mentalno uračunljivi. Pristup i korištenje stranice osobama ispod 18 godina su zabranjeni.
 2. Vaša e-mail adresa neće biti prikazana nikome, osim ako to vi ne učinite prilikom kontakta sa ostalim članovima. Sigurnost vašeg profila, po pitanju korištenja računa i lozinke, je vaša odgovornost. Ako smatrate da je netko ugrozio sigurnost vašeg profila (preuzeo ga od vas), obratite se nama i mi ćemo vam vratiti vaš profil! Nismo odgovorni za gubitak ili oštećenje podataka koji su poslati na stranicu. Servis «Dvoje» zadržava pravo, da bez ikakve obaveze i odgovornosti prati materijal koji se šalje na server. «Dvoje» ima pravo, ali ne i obavezu da obriše materijal koji na neki način krši zakon. Vi ste u potpunosti odgovorni za sadržaj onoga što šaljete u bilo kom dijelu servisa kao i u vašim porukama. «Dvoje» ne odgovara za vaše postupke izvan servisa stranice.
 3. Kao naš član vi se slažete da ćete u potpunosti biti odgovorni za vaš profil i sve aktivnosti koje se odvijaju preko njega i da nećete slati drugim članovima: neistinite, seksualno uznemiravajuće, prijeteće, niti uvredljive poruke, naročito u smislu vjerskog opredjeljenja, nacije ili rase. Prilikom vašeg registriranja na stranici zabranjeno je unošenje uvredljivih ili lascivnih podataka. Fotografija ne smije biti provokativna, dovoditi u zabunu u pogledu vašeg identiteta ili nekog neprikladnog sadržaja. Svi korisnički profili koji budu sadržavali neprimjerene fotografije i poruke biti će izbrisani u istom trenutku kada ih uočimo. Zadržavamo pravo da prekinemo vaše članstvo u bilo kom trenutku i bez prethodne obavijesti u slučaju da kršite bilo koje od naših pravila!
 4. Klub «Dvoje» ne može prihvatiti apsolutnu odgovornost za ono što korisnici web stranice unose. Ako smatrate da netko od korisnika krši pravila i uvjete za korištenje stranice, molimo vas da nas obavijestite putem e-maila na kontakt@dvoje.ba kako bi smo poduzeli odgovarajuće mjere.
 5. KAKO PREKINUTI ČLANSTVO? - Članstvo u klubu «Dvoje» možete prekinuti u bilo kojem trenutku slanjem zahtjeva preko linka kontakt na dnu početne stranice, odnosno na e-mail kontakt@dvoje.ba. Pristup vašem profilu biti će blokiran, te svi podaci izbrisani u roku od 10 dana.
 6. IZRIČITO JE ZABRANJENO:
 1. reklamirati druge web usluge preko stranice «Dvoje» bez naše prethodne suglasnosti,
 2. prodavati ili kupovati bilo koje proizvode putem servisa «Dvoje» bez naše suglasnosti,
 3. slati spam, junk ili na ostale načine uznemiravati korisnike servisa,
 4. skupljati osobne informacije o članovima bez njihove suglasnosti,
 5. skupljati, reproducirati ili na neki neprimjereni način koristiti dijelove ove stranice,
 6. promijeniti copyright, zaštićeno ime ili druge oznake vlasništva na stranicama servisa,
 7. slati mail-ove ili drugi materijal koji je zaražen virusima,
 8. koristiti usluge stranice bez našeg odobrenja.


Ovaj ugovor se poništava odmah i bez upozorenja, ako prekršite neku od njegovih odredbi. Učlanjivanjem korisnik je prihvatio sve što je ovdje napisano i sa tim se slaže. Dodatne informacije možete pročitati na FAQ stranici, ili postavite pitanje na email.