BRZA PRETRAGA
-------------------------------------------
Ja sam
Grad
Religija
Od do godina
                     
NovostiArhiva vijesti
Za sve alkemičare ljubavi

Nemoj se prepustiti svojim strahovima, inače nećeš moći progovoriti svome srcu. Reci svom srcu da je strah od patnje gori od patnje same. I da ni jedno srce nije patilo kada je u potrazi za ...


Evo ti srce na dlanu

Ljubav je kada ti je sreća voljene osobe važnija od tvoje. Ali nije to lako pokazati čak i kada se usudiš. ...

Često postavljana pitanja

Kako mogu postati član Dvoje?

Kako biste postali član Dvoje, morate završiti proces registracije, koji se sastoji od tri koraka:
1) Ispunite kratak upitnik pri čemu je bitno da unesete vaš točan e-mail i e-mail prijatelja/ice koji će naknadno dopuniti vaš profil kratkim opisom vas kao osobe.
2) Vaš prijatelj/ica će na e-mail adresu koju ste naveli pri registraciji dobiti link za dopunu vašeg profila. Klikom na link odlaze na stranicu i opisuju vas s kratkim opisom i 5 karakternih osobina.
3) Potvrdite aktivaciju korisničkog računa u svom pretincu e-pošte ( inboxu).
Kako mogu preporučiti prijatelja/icu?
1) Klikom na link na početnoj stranici Pozovi prijatelja sada dobit ćete mogućnost da ukratko opišete njega ili nju, navedete pet osobina kojima ističete njihovu osobnost, i e-mail na koji ćemo mu uputiti poziv. Prijatelj/ica poziv mogu prihvatiti ili odbiti. Ako prihvati, mora se registrirati tako što će ispuniti upitnik.

Zašto moram odgovoriti na toliko pitanja?
Cilj upitnika je predočiti neke osnovne podatke o sebi na osnovu kojih će osobe koje traže partnera moći dobiti dojam o Vašim karakternim osobinama, uvjerenjima, obvezama, stilu života i Vašim željama vezano za budućeg partnera. Fotografija je preporučljiva, ali nije uvjet. Cijeli proces traje manje od 10 minuta. Kako biste dobili poruke mogućih partnera koji Vam najbolje odgovaraju, trebate dati dovoljno podataka o Vašoj osobnosti kao i Vašim preferencijama. Bile to odluke vezane za stil života kao pušenje ili konzumiranje alkohola, ili više privatne prirode kao vjeroispovijest ili prethodni bračni status. Kao završni čin Vaše registracije, da bismo izbjegli automatizirane programe ili zloupotrebe, poslat ćemo Vam e-mail s registracijskim linkom. Nakon klika na link naći ćete se na stranici. Sljedeći put kada se budete htjeli prijaviti na stranici učinite to preko webstranice pomoću Vašeg korisničkog imena i loznike.
Dvoje vam želi omogućiti pretragu mogućih partnera na osnovu osobnosti, uvjerenja, radnog statusa, životnog stila i drugih preferencija, a ne samo na temelju spola i mjesta boravka. Uvažavamo vaše pravo da pojedine podatke zadržite u sferi privatnosti na način da ih klikom na znak desno od teksta, isključite iz polja vidljivosti.
Uvažavamo svačiju osobnost i prihvaćamo vaše navode kao istinite. Preko naše stranice nastojat ćemo vas informirati i pomagati u korištenju stranice i donošenju ispravnih odluka. Dugoročno, većina nas bira osobu s kojom dijeli životne prioritete i ideale, te se ovakvim pristupom vaše šanse za ozbiljnu vezu neminovno povećavaju.

Mogu li odrediti što će od mojeg profila biti vidljivo drugim korisnicima?
Uvažavamo vaše pravo da pojedine podatke zadržite u sferi privatnosti na način da ih klikom na znak desno od teksta, isključite iz polja vidljivosti.
Što je vidljivo drugim korisnicima možete provjeriti kada otvorite svoj profil i kliknete na link "Kako me drugi vide".
Učlanio/la sam se što sada?
Sada možete pregledati profile članova Dvoje suprotnog spola i ako vam je neka osoba zanimljiva na kraju pregleda njenog profila se nalazi "dugme" KONTAKTIRAJ KORISNIKA preko kojeg osobi s tim profilom možete poslati poruku.
Koje vrste članstva imam na raspolaganju?
Postoje dva stupnja članstva u Dvoje: besplatno članstvo koje omogućava da Vaš profil mogu vidjeti ostali članovi i kontaktirati vas i aktivno članstvo koje vam omogućava komuniciranje sa svim članovima uz plaćanje članarine.
Na koji način mogu izvršiti plaćanje članarine?
Članovi mogu izvršiti plaćanje na tekući račun naveden po okončanju registracije, pri čemu mogu birati period plaćanja članarine u skladu s važećim cjenikom pod linkom "naše usluge".

Zašto ne mogu izmijeniti sliku profila? Kada odaberete datoteku da bi izmijenili sliku profila i pritisnete dugme "izmijeni profil", ponekad je potrebno više vremena da dođe do promjene na serveru. Ako nije došlo do njene promjene na profilu možete provjeriti pod opcijom „kako me drugi vide“ možete pritisnuti funkcijsku tipku F5 na tastaturi kojom se osvježava sadržaj u memoriji.