BRZA PRETRAGA
-------------------------------------------
Ja sam
Grad
Religija
Od do godina
                     
NovostiArhiva vijesti
Za sve alkemičare ljubavi

Nemoj se prepustiti svojim strahovima, inače nećeš moći progovoriti svome srcu. Reci svom srcu da je strah od patnje gori od patnje same. I da ni jedno srce nije patilo kada je u potrazi za ...


Evo ti srce na dlanu

Ljubav je kada ti je sreća voljene osobe važnija od tvoje. Ali nije to lako pokazati čak i kada se usudiš. ...

Kako se učlaniti?

Registracija može početi na dva načina:

1) Ako ste pročitali zašto se učlaniti i nemate dilemu da li je "Dvoje" pravo mjesto za vas, pročitajte uvjete za korištenje, upoznajte se sa odredbama o sigurnosti vaših podataka i komunikacije. Ispunite upitnik u kojem dajete vaš kontakt mail i kontakt mail vašeg prijatelja/ice ( ili druge bliske osobe npr. brata, sestre) kako bi ta osoba u svoju poštu dobila link i mogla napisati afirmativan kratki esej o vama.

Esej mogu pohraniti do trenutka kada budu odgovarali na e-mail koji će im "Dvoje" poslati na njihovu e-mail adresu tražeći komentar o vama. U e-mailu će se nalaziti link na vaš profil na stranici "Dvoje" pomoću kojeg mogu dati svoj komentar o vama. ( Najlakše je da samo iskopiraju esej i ubace ga u prostor komentara.)

Kada vaš prijatelj/prijateljica odgovore, administrator će odobriti vaš profil u skladu s uvjetima za korištenje usluga, a vi ćete u ulaznu poštu vezanu za e-mail koji ste nam dostavili dobiti poruku s aktivacijskim linkom. Klikom na link vaš profil postaje aktivan, te mu možete pristupiti s odabranim korisničkim imenom i lozinkom. Možete dati komentar na opis vašeg prijatelja/prijateljice, ali ne možete pregledati profile ostalih članova i komunicirati s njima putem poruka jer je vaše članstvo ograničeno dok ne uplatite članarinu.

Kada uplatite članarinu, prema cjeniku na stranici "naše usluge" dobiti ćete mogućnost pretrage profila članova "Dvoje". Ako dojam koji pri tome steknete ne odgovara vašim očekivanjima, budite strpljivi. Protekom vremena, na stranici će se vjerojatno pojaviti i profili osoba koje su vama zanimljive ili ćete dobiti poruke drugih članova u svoju ulaznu poštu.

Nakon registracije imati ćete mogućnost ispraviti eventualnu pogrešku pri unosu podataka, promjeniti svoju fotografiju, te učiniti vidljivim ili nevidljivim neke osobne podatke iz profila.

Nemojte se obeshrabriti čitanjem uputa i ispunjavanjem upitnika koji služi za izradu vašeg profila. Dati podaci moraju biti istiniti, u protivnom riskirate brisanje profila i zabranu korištenja. Ipak određene podatke ( bračno stanje, konzumiranje alkohola, zaposlenje) možete zadržati u diskreciji tako što ćete ih učiniti nevidljivim za ostale korisnike. Kako vaš profil izgleda ostalim korisnicima možete lako vidjeti klikom na link "Kako me drugi vide" na stranici vašeg profila.

2) Vaš prijatelj/ica vas je pozvao preko linka "pozovi prijatelja sada" i vi ste u pretinac ( inbox) svoje e-pošte dobili poruku s linkom za registraciju. Pročitajte uvjete za članstvo- pod linkom "naše usluge". Upoznajte se s uvjetima za korištenje stranice, sa odredbama o sigurnosti vaših podataka i komunikacije ( Na dnu stranice u odjeljku Važne poveznice). Ako vam uvjeti odgovaraju, registrirajte se preko linka "registracija". Esej s pet vaših osobina je već upisan, te je dovoljno da po završetku registracije pronađete link za aktivaciju koji  vam šaljemo putem e-maila i aktivirate vaš profil.

Sve dok ne uplatite članarinu vaše članstvo će biti ograničeno, odnosno pasivno.

Upozorenje: Može se dogoditi da će mail servis vašeg prijatelja poruku sa stranice dvoje.ba protumačiti kao neželjenu poštu- SPAM, odnosno svrstati poruku u smeće - JUNK, i da će ona biti izbrisana u roku od 10-30 dana, zato ako ne dobijete komentar od prijatelja u roku od 5-6 dana potsjetite ga putem naše stranice kada se pokušate logirati ili drugim putem kontakta.